Bed & Breakfast het ‘Winters Boetje’

“Welkom bij ons, welkom in onze droom “ Het Winters Boetje” & welkom in Zuid-Scharwoude. Een heerlijke plek om bij te komen. Uitwaaien langs het strand, wandelen door de duinen of genieten van de prachtige kleuren in het Bos? Dat kan op 15 autominuten hier vandaan. De mooie Kaasstad Alkmaar, het kunstenaarsdorp Bergen, de sprookjesachtige grachten van Amsterdam of koffiedrinken in het gezellige Schagen. Binnen 10 tot 45 autominuten staat u midden in één van de steden

Fiat 500

Als u aankomt staat ie al te pronken, uw eigen Fiat 500, haar naam is Giulia. Langs de kust in deze dot van een wagen , flaneren door kunstenaarsdorp Bergen, picknicken aan het strand & proosten op elkaar. Wegdromen bij een ondergaande zon en dat een heel weekend lang, zien jullie jezelf aan gaan? Vraag naar dit All-in combi-arrangement of kijk onder “Terzake”

Rijk der Duizend Eilanden

Mocht u zin hebben in een prachtige winterse vaart in het natuurgebied “Rijk der Duizend Eilanden”? In een “nostalgische Langedijker Koolschuit” vaart u onder het genot van warme chocolademelk met slagroom, klein rummetje en verse Langedijker Kloetkoeken. De schipper meert aan bij “Het Winters Boetje” en laat u alle winterse pareltjes vanaf het water zien. Neem uw camera mee en trek iets warms aan!  

Als het vriest kunt u hier naar hartenlust schaatsen. U bindt uw ijzers onder en stapt direct vanaf uw verblijf het ijs op.

Onthaasten

Onthaasten en ontspannen kunt u op 50 grote stappen hier vandaan. Eigenaresse Carolien van studio Refresh verzorgd graag uw body & Skin. Zin om lekker in de watten gelegd te worden? Dat kan met de met passie samengestelde arrangementen, er zit er vast 1 bij waar u blij van wordt.

Loom en hongerig geworden van deze activiteiten? Op 75 stapjes vind u het heerlijke en knusse Restaurant De Burg & Restaurant De Kolenist, zij koken met passie uw streekgebonden winterse maaltijd begeleid door een heerlijk wijntje .

Direct reserveren kan telefonisch, of via de mail.

Graag tot ziens in ons “Winters Boetje”
Want lekker slapen dat moet je!

** Ik hou u graag op de hoogte, bekijk & like mijn Facebookpagina voor nog meer variatie en informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *